Scroll Top
Biercollectie

VORSTEN BESTELLEN

Vorsten bestellen

In Oss en omgeving zijn er diverse Cafés, Slijterijen en Streekwinkels waar je Vorst van Oss bieren kunt verkrijgen. Kijk hiervoor op de verkooppunten pagina.

 

Natuurlijk kun je ook via sales@vorstvanoss.nl of via het contactformulier een bestelling plaatsen, die wij dan verzenden. Handig als je wat verder weg woont. Maar ook gewoon als je in Oss en omgeving woont! Dan zijn de bieren op te halen aan de brouwerij in Lith, maar ook in Oss kun je je bestelling op afspraak ophalen. En desgewenst komen we het in Oss gewoon gratis bij je brengen! Geen probleem.

 

Onze actuele bieren die op voorraad zijn:

Blond

Tripel

Vorst van Oss - Tripel

IPA

Vorst van Oss IPA

Quadrupel

Vorst van Oss - Quadruppel

Glas

Vorst van Oss - Glas

Ophalen of gratis verzenden in Oss en omgeving: Mixpakket keuze 12, 24 of meer bieren

Kies zelf jouw eigen mixpakket voor 12, 24 of meer bieren. Je kunt een bestelling plaatsen via sales@vorstvanoss.nl of via ons contactformulier. Dan kun je kiezen tussen de alle beschikbare bieren, zie de bierlijst hierboven. Bieren kunnen worden opgehaald in Oss of Lith (Brouwerij).

 

Verzending mixpakket keuze 12, 24 of meer bieren

Stuur een mail naar de Vorst van Oss met jouw voorkeur voor de mix (totaal 24 flessen) en je krijgt een prijsopgave incl. verzending in een stevige verzenddoos.

 

Cadeautje? 4-pack in geschenkverpakking of mandje met daarin 4 bieren en glas!

Er is ook een mooie geschenkverpakking beschikbaar met daarin in ieder geval de Vorst van Oss Blond en Tripel en daarnaast twee verschillende wisselende Vorsten. Deze zitten in een chique geschenkverpakking. Leuk als cadeau. Bestellen kan via sales@vorstvanoss.nl of via ons contactformulier.

cadeauverpkking vorst van oss zwaar   cadeauverpkking vorst van oss licht

We hebben ook mooie mandjes die wij kunnen vullen met bier en mooi verpakken. Deze mand bestaat standaard uit een Vorst van Oss glas, Vorst van Oss Blond en Tripel en daarnaast twee verschillende wisselende Vorsten. Leuk als cadeau. Bestellen kan via sales@vorstvanoss.nl of via ons contactformulier.